12ο Ελλαδοκυπριακό Συνεδρίο - ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12ο ΕΛΛΑΔΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
12-13 Δεκέμβριου 2015, Hilton Cyprus, Λευκωσία 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας απευθύνω πρόσκληση για το 12ο Ελλαδο-Κυπριακό Χειρουργικό Συνέδριο.

 

Τη θεματολογία του συνεδρίου έχουν επιλέξει με μεγάλη προσοχή το συμβούλιο της Χειρουργικής Εταιρείας  Κύπρου και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και περιλαμβάνει σχεδόν όλο το φάσμα της Χειρουργικής με Χειρουργικά ζητήματα της καθημερινότητας, συνηθισμένα και πιο σπάνια, που Ο Χειρουργός καλείται να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση για τον ασθενή του. Παράλληλα αγγίζουμε θέματα σύγχρονα όπως η ρομποτική Χειρουργική θέλοντας να μεταφέρουμε στην Χειρουργική κοινότητα τις εξελίξεις που την αφορούν.

 

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε καταξιωμένους συναδέλφους – ομιλητές, Κύπριους, από άλλες χώρες, γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, σε καταξιωμένους Ελλαδίτες συναδέλφους και μέλη της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας σε μια προσπάθεια να τονώσουμε την συνεργασία με την ΕΧΕ και παράλληλα να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατό περισσότερος Κύπριους Ιατρούς στη Δράση της ΧΕΚ.

 

Οι οικονομικές δυσκολίες έχουν κάνει την διοργάνωση αυτού του συνεδρίου πολύ δύσκολη, αλλά πιστεύουμε ότι η συνεχιζόμενη γνώση, και η δυνατότητα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών είναι απαραίτητη για ένα χειρουργό που πιστεύει στην εξέλιξη και στη ποιότητα της ιατρικής που προσφέρει.

 

Ευχαριστώ όλους τους ομιλητές που έχουν αποδεκτή την πρόσκληση μας να συμμετάσχουν στο Συνέδριο μας, και όλους τους χορηγούς  που μας συμπαραστέκονται σ’αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δρ Σάκης Λοΐζου

Συμπρόεδρος12ου Ελλαδο-Κυπριακού Χειρουργικού Συνεδρίου

Πρόεδρος Χειρουργικής Εταιρείας Κύπρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να εργάζομαι για την οργάνωση του 12ου Ελλαδο-Κυπριακού Συνεδρίου, που θα γίνει στην Λευκωσία της Κύπρου στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Το 12ο Ελλαδο-Κυπριακό Συνέδριο αποτελεί ένα ακόμη βήμα στον ατέλειωτο δρόμο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Το διήμερο αυτό του Συνεδρίου θα ενημερωθούμε για την καινούργια – σύγχρονη γνώση από τους πλέον ειδικούς. Η γνώση στην ιατρική επιστήμη αλλάζει-βελτιώνεται καθημερινά και οι γιατροί οφείλουν να ενημερώνονται.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Αθανάσιος Νησιώτης

Συμπρόεδρος 12ου Ελλαδο-Κυπριακού Χειρουργικού Συνεδρίου

Χορηγοί Συνεδρίου

Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος

Χορηγός Επικοινωνίας

Χάρτης Συνεδρίου