Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έχουμε την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 14ο ΕλλαδοΚυπριακό Συνέδριο «Εξελίξεις στη Χειρουργική», το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και την Χειρουργική Εταιρεία Κύπρου. Η επιστημονική αυτή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2019, στη Λευκωσία , στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Σκοπός του 14ου ΕλλαδοΚυπριακού Συνεδρίου «Εξελίξεις στη Χειρουργική», είναι να συζητηθούν τα νεότερα δεδομένα κατά την άσκηση του επαγγέλματος του γενικού χειρουργού στην Ελλάδα και την Κύπρο και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα που εφαρμόζονται για ένα και μοναδικό λόγο, την παροχή ασφαλούς και ενημερωμένης ιατρικής φροντίδας στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί τη σημαντικότερη, αν όχι τη μοναδική, ευκαιρία επιστημονικής επικοινωνίας σε ευρύτερο πλαίσιο, ανά διετία, όλων των χειρουργών της Ελλάδας και της Κύπρου. Καταξιωμένοι επιστήμονες καλούνται να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέροντα φροντιστήρια, διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα σύγχρονης χειρουργικής.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο 14ο ΕλλαδοΚυπριακό Συνέδριο «Εξελίξεις στη Χειρουργική».

Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους φορείς που στηρίζουν οικονομικά την όλη διοργάνωση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου,

President GR

Δρ. Μιλτιάδης Παπασταματίου

Πρόεδρος Επαγγελματικού Συμβουλίου

Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας

President CY

Δρ. Χρύσανθος Γεωργίου

Πρόεδρος Χειρουργικής Εταιρείας Κύπρου